Beleef de stilte, ervaar serene wellness

Ontdek Thermen Maarssen

Waar natuur en luxe samenkomen ontstaat iets bijzonders. Een serene wellness ervaring. Laat je omarmen door rust en stilte, door warmte en water. Hier vind je kalmte en ontspanning, hier kom je weer helemaal tot jezelf.

Weldadig warme wellness

Zodra je de stilte hoort, weet je het: dit is wat mijn lichaam nodig heeft vandaag. Bij Thermen Maarssen krijgen je lichaam én geest wat ze verdienen. Weldadig warme sauna’s, verkwikkende en verzachtende baden, helende en verrassende rituelen. Onze thermen wacht op jou. Om je te verwennen en nieuwe energie te geven.

Neem plaats in de Sauna op het Water, laat het geurige hout en eindeloze uitzicht over de Maarsseveense Plassen je verstillen en ontspannen. Adem in, adem uit, terwijl de rustgevende aroma’s in de Lavendelcabine je omarmen. Word relaxed en blij van de verzachtende, warme druppels op je huid in het authentieke Turks Stoombad.

Voetenbad, waterbed, whirlpool… Je voelt het: wellness en water horen bij elkaar in Thermen Maarssen. Het zuiverste en verkwikkendste wat Moeder Natuur te bieden heeft, vind je hier. Ervaar de thermale kracht van het Caldarium. Koel af onder de zachte Neveldouche, ga tot je kruin in het dompelbad en rust uit in de Loungecabine. Adem in, adem uit…

Hartverwarmend familiebedrijf

Werken bij Thermen Maarssen is werken in een hartverwarmend familiebedrijf. Je collega’s voelen als familie – zo gaan we met elkaar om, zo zijn we er voor elkaar. Maar wist je dat Thermen Maarssen onderdeel is van familiebedrijf Thermen Resorts?

Samen met Thermen BerendonckThermen Soesterberg, Thermen Bad Nieuweschans en Thermen Maastricht zijn wij Thermen Resorts. Een prachtig en vernieuwend familiebedrijf, opgericht in 2006 door Hans en Ineke Dolman. En wat zo mooi is: onze wellnessfamilie blijft groeien, ook jij bent welkom!

Ontdek Thermen Resorts

Jij! Lid van onze wellnessfamilie

Als lid van de Thermen Resorts-familie hoor je bij een groep gedreven, gastgerichte én gezellige teamspelers. Mensen die beleving nieuwe betekenis geven, mensen voor wie wellness een way of life is en voor wie gastvrijheid altijd het uitgangspunt is.

We zién onze gasten, we luisteren naar hun wensen en behoeften. We willen onze gasten verwennen, verrassen én hun verwachtingen overtreffen. Als team willen we succesvol zijn en het elke dag weer wat beter doen dan de dag ervoor.

Heb jij ook dat verras-en-verwen-DNA? Dan hoor je bij onze wellnessfamilie!

Groei en ontwikkel met onze Academy

Als bedrijf zijn wij ambitieus en bloeiend – we blijven groeien. Die groei gunnen we al onze medewerkers. Ook jij krijgt de kans om je te ontwikkelen. Dat kan met onze eigen Academy. Met onder meer trainingen en cursussen houd je jezelf en je loopbaan in beweging.

Wil je groeien binnen je eigen werk en afdeling? Wil je doorgroeien naar een andere functie of rol? Met de Thermen Academy ontdek je welke mogelijkheden er zijn om verder te groeien. En natuurlijk hoe je dat kunt aanpakken en doen!

Met onze Academy krijg jij de kans om elke dag het beste uit jezelf te blijven halen. Nu en in de toekomst – jouw toekomst!

Duurzaam werken, bewust verwennen

Wij houden van mensen, van onze directe omgeving en van de wereld. Bovendien zijn we bewust bezig met de toekomst. Daarom zijn duurzaamheid en MVO belangrijke thema’s bij alles wat wij bedenken en doen. We vertellen je graag meer over hoe wij duurzaam werken en bewust verwennen.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau.

Bekijk

Maak een keuze.