Veel gestelde vragen

We zijn trots én verheugd om aan te kondigen dat SpaSereen Maarssen en SpaSereen Maastricht vanaf heden officieel deel uitmaken van Thermen Resorts en verder gaan over de naam: Thermen Maarssen en Thermen Maastricht. Dat klinkt wellicht als een grote verandering, maar dat is het voor jou als gast vrijwel niet. Hieronder vind je daarom antwoord op de meest gestelde vragen over de toetreding tot Thermen Resorts.

Vragen over toetreding Thermen Resorts

Nee, we zullen vasthouden aan het thema ‘sereniteit’ en dit verder uitbouwen. Daarnaast zetten we in op verduurzaming van de resorts. Thermen Resorts streeft een energiepositieve toekomst na.

Zeker! De badenkaart die je hebt aangeschaft bij SpaSereen kun je gewoon blijven gebruiken in Thermen Maarssen tot de aangegeven geldigheidsdatum.

Nee, je kunt geen andere resorts bezoeken met je badenkaart. Bij Thermen Resorts geldt: de kaart is geldig bij het resort waar je deze hebt gekocht.

Ja, de cadeaubon blijft gewoon geldig tot de vervaldatum die erop vermeld staat. Je kunt vanaf nu ook online reserveren met jouw SpaSereen cadeaubon. Vergeet dan niet om vóór de cadeauboncode de letter MN te zetten. Je vult dus in: (Voorbeeld) MN0123456789

Extra leuk; je kunt jouw SpaSereen cadeaubon nu zelfs ook inleveren in onze andere Thermen Resorts. 

Ja, deze blijft geldig en kun je gebruiken op de voorwaarden van de actie.

Ja, de openingstijden blijven voorlopig onveranderd. Je kunt komen genieten op de momenten die gewend bent.

Nee, geplande evenementen gaan door. Mocht dit veranderen, dan informeren wij gasten hiervoor.

Door je aan te melden voor het loyaliteitsprogramma Thermen Fans, spaar je mee voor voordeel in al onze resorts. Meld je alvast hier aan voor het Thermenfans-programma.

Reserveren

Ja, dit is verplicht. Dit om onze gastenaantallen te kunnen reguleren. Zonder reservering kunnen wij je geen toegang verlenen tot ons resort. Klik hier om te reserveren.

We hanteren een verplichte aankomst- en vertrektijd, zodat wij onze gastenaantallen kunnen reguleren en de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen. Wij vragen je dan ook om aan te komen op de aangegeven aankomsttijd en ons resort te verlaten op de vertrektijd die je bij je reservering aangeeft.

Wil je iets wijzigen aan je reservering? De datum of tijd? Of wil je alsnog een behandeling bijboeken? We regelen het graag voor je, maar let op; soms gelden onze annuleringsvoorwaarden. Gebruik ons wijziging aanvraagformulier.

Alle informatie rondom reserveren met een geldige badenkaart kun je hier vinden.

Wij accepteren de Thermen Cadeaubon, SpaSereen cadeaubon en de Nationale Sauna & Wellnesscadeaukaart.

Beautybehandelingen

Het tijdstip van jouw genietmoment hoor je zodra je bij ons binnenstapt. Zeker is dat jouw behandeling tussen jouw vooraf aangegeven aankomst- en vertrektijd gepland wordt. En er zit altijd een half uur tussen jouw aankomst en je (eerste) behandeling. Kun je dus lekker rustig aan doen. Je komt immers om te relaxen.

Natuurlijk doen we ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen. Echter kunnen wij het tijdstip van jouw voorkeur niet garanderen. Er zijn immers meer gasten met wensen. En… wie het eerst komt, wie het eerst geniet! Het definitieve tijdstip hoor je bij aankomst.

Ja hoor, als er op die dag nog behandelingen beschikbaar zijn, kun je die reserveren. Wil je écht zeker weten dat je kunt genieten van jouw favoriete behandeling, reserveer deze dan ruim van tevoren. Dan heb je nóg meer wellnessgenot om naar uit te kijken!

Faciliteiten

Naast rust bieden we ook privacy, je kunt dus gebruikmaken van een ruimte om te kolven. De voeding bewaren we voor jou in de koeling.

Jazeker, terwijl jij jezelf komt opladen, geven we ook jouw elektrische auto nieuwe energie. Er zijn maar liefst 6 oplaadpunten beschikbaar op ons parkeerterrein.

De luchtvochtigheid in een stoomcabine ligt veel hoger dan in een sauna. In een stoomcabine wordt water opgewarmd om stoom te verkrijgen. Deze stoom wordt vervolgens de cabine in gebracht.

Sauna's daarentegen hebben juist een heel laag vochtigheidsgehalte. In een sauna worden warme stenen gebruikt om droge lucht én een hoge temperatuur te creëren.

Overige vragen

Die ontvang je snel. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, sturen wij de bon naar je toe. Dit kan drie tot vier werkdagen duren. Je kunt de bon online bestellen en betalen via iDEAL of aanschaffen bij onze receptie. Wil je 'm liever direct in je mailbox? Bestel dan een cadeaubon als PDF.

Een dagje sauna is ontspannen en genieten. Ook tijdens je zwangerschap kun je daar natuurlijk zomaar zin in hebben. Ben je een regelmatige saunabezoeker? Dan kun je prima blijven komen. Ben je nog geen drie maanden zwanger dan kun je een bezoekje beter even uitstellen.

Zwanger en saunabezoeken vragen sowieso extra aandacht. Heb je twijfels of vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen!

Bent u geïnteresseerd in een ontspannende zwangerschapmassage? Je leest er hier meer over.

Ja zeker, we accepteren American Express, Visa en Mastercard.

Dat kan natuurlijk gebeuren. We bewaren gevonden voorwerpen een maand. Ben je iets vergeten? Stuur dan een mail naar maarssen@spasereen.nl Dan berichten we je als we het hebben gevonden.

Jouw geestelijke ontspanning zorgt ervoor dat ook jouw spieren heerlijk kunnen ontspannen en zorgt ervoor dat de energie in jouw lichaam weer vrij kan circuleren. Een bezoek aan een sauna is daarom een goede daad voor zowel jouw lichaam als geest.

Om je bezoek zo ontspannen mogelijk te laten verlopen houden wij uiteraard rekening met allergieën en/of dieetwensen. Geef het aan ons door bij het maken van je reservering (in het opmerkingen veld), dan zullen wij naar een gepaste oplossing zoeken.

Om de rust te bewaren binnen het wellnessresort hebben kinderen van 0 t/m 11 jaar geen toegang tot de faciliteiten. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van ouders/verzorgers.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau.

Bekijk

Maak een keuze.