Ervaar serene rust bij Thermen Maarssen

Laat je omarmen door rust en stilte

Zo puur, zo aangenaam. Bij Thermen Maarssen geniet je van hartverwarmende sauna’s en verkwikkende baden. Bronnen vol energie, om jezelf op te laden én om tot rust te komen. Geniet tussendoor van ons (h)eerlijke wellnessfood én van de verrassende rituelen en belevenissen.

Ontdek nu al wat je straks gaat beleven…
> Sauna’s | Een wereld aan warmte en weldaad
> Baden | Binnen- en buitenbaden. Afkoelen of juist opwarmen
> Restaurants | Ontdekken, proeven van ’t goede leven
> Rustruimten | Rust en stilte, het enige wat telt
> Tuinen | Dicht bij de natuur én bij jezelf
> Hotel | Verleng het ontspannen gevoel

Authentiek en weldadig, onze sauna’s

Elke sauna verwarmt en verrast je. Ieder ritueel is authentiek en uniek. In warmte, in geuren én in wat ze doen voor jouw lichaam en geest. Kom jij ontspannen bij een knisperend haardvuur in de Openhaardsauna? Of liever een beleving waarbij het voelt alsof je op een eiland bent – in onze unieke sauna op het water? Vanuit de Opgietsauna kijkend over de bostuin, tot rust komen bij de heilzame lucht van de Zoutkristalsauna. Kies voor steeds nieuwe ervaringen en belevingen. En geniet.

Wie gun jij een ontspanmoment?

Thermen Maarssen staat voor puur genieten, in een oase van rust. Gun iemand anders óók een moment van ontspanning, in de vorm van een Thermen Cadeau! Het Thermen Cadeau is een uitnodiging om te genieten. Heerlijk om te geven, nóg fijner om te krijgen. Bestel de cadeaubon online en laat het bezorgen bij jou thuis, de jarige, jouw geliefde of bij wie jij maar wilt verrassen.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau.

Bekijk

Maak een keuze.