Wat wil je reserveren?
Sauna entree Sauna arrangementen

Ontspan & geniet

Gun jezelf een ultieme wellnesservaring

Goed zijn voor jezelf en wellness gaan hand in hand. Ons luxe beautycentrum is dé plek om jezelf en je lichaam die verdiende aandacht te geven. Met onze behandelingen en massages kom je tot rust en tot jezelf. Precies wat je nodig hebt, toch? 

Rituelen van over de hele wereld en de kracht van de natuur.  Samen vormen ze de basis van onze wellness- en schoonheidsbehandelingen. Aandacht, zorg en nieuwe energie voor jouw huid en lichaam. De experts van ons beautyteam kijken naar je uit. 

De fijnste zorg, de beste producten

Je voelt je thuis in het beautycentrum van Thermen Maarssen, dat weten we zeker. Hier kun je kiezen uit alles wat jouw lichaam en geest nodig hebben, en wat goed voor je is. Misschien weet je al precies wat je wilt: een gezichtsbehandeling of voetmassage, of die weldadige lichaamsmassage en -pakking. Wat je ook kiest, je gaat genieten.   

Onze schoonheidsspecialisten, masseurs en pedicure zijn echte thermen-experts. Ze begrijpen wat je vraagt en wat jouw lichaam nodig heeft. Oh, en je kunt 7 dagen per week bij ons genieten en ontspannen.  

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau.

Bekijk

Maak een keuze.